Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Monofazni agregat 3500 W

299.99 

  Naslov: Monofazni Agregat 3500 W – Snaga za Industrijske Aplikacije i Više

  Opis proizvoda: Predstavljamo vam naš monofazni agregat snage 3500 W s posebnim naglaskom na industrijski izlaz i izvanrednu snagu. Ovaj agregat je posebno dizajniran za zahtjevne industrijske aplikacije, uključujući aparate za zavarivanje, te pruža pouzdan izvor energije za sve vaše potrebe.

   

   

  Značajke:

  • Snaga 3500 W: Monofazni agregat pruža impresivnih 3500 W snage na industrijskom izlazu, što ga čini idealnim za aparate za zavarivanje i druge energetski zahtjevne uređaje.
  • 3x 220V Utičnice: Agregat dolazi s tri 220V utičnice, omogućavajući vam povezivanje više uređaja istovremeno.
  • Pouzdanost i Izdržljivost: Ovaj agregat je izrađen od visokokvalitetnih materijala i opremljen robustnim komponentama kako bi osigurao dugotrajnu i pouzdanu uporabu.
  • Jednostavno Pokretanje: Agregat je jednostavno pokretati i održavati, s praktičnim kontrolama i pokazateljima.
  • Prenosivost: Kompaktan dizajn i ugrađeni ručaj omogućavaju vam jednostavno prenošenje agregata tamo gdje vam je potreban.

   

   

  S našim monofaznim agregatom 3500 W, dobivate izvor snage koji može podnijeti najzahtjevnije industrijske aplikacije, posebno aparate za zavarivanje. Bez obzira radite li na gradilištu, u radionici ili bilo gdje drugdje gdje je potrebna snaga, ovaj agregat je vaš pouzdan partner za osiguravanje kontinuirane energije.

   

  Naručite svoj monofazni agregat 3500 W i osigurajte si potrebnu snagu za svoje projekte.

Shopping Basket