Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Inverterski plazma rezač 50A Midori Japan

279.99 

  Inverterski plazma rezač 50A Midori Japan

  Midori Japan Inverterski plazma rezač 50A je visokokvalitetni alat za precizno rezanje metala pomoću plazme.

  Evo nekoliko ključnih značajki ovog rezača:

  1. Snaga i preciznost: Sa snagom od 50A, ovaj plazma rezač omogućuje brzo i precizno rezanje metala debljine do određenih granica, uz minimalne deformacije i čišće rezove.
  2. Inverterska tehnologija: Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji, ovaj rezač pruža stabilan luk i konstantan protok plazme, što rezultira bržim i učinkovitijim rezanjem metala.
  3. Jednostavno korištenje: Sa jednostavnim sučeljem i kontrolama, ovaj rezač je lako podešavati i koristiti, što ga čini pogodnim i za profesionalce i za amatere.
  4. Robustan dizajn: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i s izdržljivom konstrukcijom, ovaj plazma rezač je pouzdan alat koji može podnijeti teške radne uvjete.
  5. Prijenosan i kompaktan: Unatoč svojoj snazi, rezač je kompaktan i lagan, što ga čini lako prenosivim i pogodnim za korištenje na različitim lokacijama.

  Midori Japan Inverterski plazma rezač 50A idealan je alat za profesionalce i hobiste koji traže precizan i učinkovit način za rezanje metala. S visokim performansama i jednostavnom uporabom, ovaj rezač će vam pomoći da postignete izvrsne rezultate u vašim projektima rezanja metala.

   

   

Shopping Basket