Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Inverter 200A TIG MIG MMA FLUX Midori Japan

249.99 

  Inverter 200A TIG MIG MMA FLUX Midori Japan

  Midori Japan Inverter 200A TIG MIG MMA FLUX pruža širok spektar zavarivačkih mogućnosti s izvanrednim performansama.

  Evo nekoliko ključnih značajki ovog invertera:

  1. TIG, MIG, MMA i FLUX zavarivanje: Ovaj inverter podržava multiple zavarivačke procese, uključujući TIG (WIG), MIG (GMAW), MMA (SMAW) i FLUX (FCAW), pružajući vam fleksibilnost za različite primjene.
  2. Snaga i performanse: S kapacitetom od 200A, ovaj inverter omogućuje zavarivanje širokog raspona materijala i debljina, pružajući stabilan luk i visoku kvalitetu zavara.
  3. Napredne značajke: Osim osnovnih zavarivačkih funkcija, ovaj inverter može imati i dodatne napredne značajke poput pulsiranja luka, funkcija pametnog kontroliranja i slično, što dodatno poboljšava kvalitetu zavarivanja.
  4. Robustan dizajn: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i s izdržljivom konstrukcijom, ovaj inverter je izuzetno pouzdan i otporan na teške radne uvjete.
  5. Kompaktan i prijenosan: Unatoč svojoj snazi, inverter je kompaktan i lagan, što ga čini jednostavnim za prijenos i korištenje na različitim lokacijama.
  6. Jednostavno korištenje: S intuitivnim sučeljem i kontrolama, ovaj inverter je jednostavan za podešavanje i korištenje, čak i za manje iskusne zavarivače.

  Midori Japan Inverter 200A TIG MIG MMA FLUX savršen je izbor za profesionalne zavarivače koji traže svestran alat visokih performansi za različite zavarivačke aplikacije. S širokim rasponom značajki i izvanrednom pouzdanošću, ovaj inverter omogućuje učinkovito obavljanje različitih zavarivačkih poslova na najvišoj razini kvalitete.

   

   

   

Shopping Basket