Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Profesionalni trimer za šišanje ovaca

79.50  (598.99 kn)

  TRIMER ZA ŠIŠANJE OVACA PROFESIONALNE KVALITETE

  POGODNO ZA SVE PASMINE OVACA: Ovaj trimer za širanje ovaca može se koristiti na svim pasminama ovaca bez obzira na gustoću, debljinu, kvalitetu i zapetljanost runa. Pogodan je i za alpake, ljame i velike životinje debelog krzna. Ne preporučamo koristiti na malim kućnim ljubimcima.

  SUPER MOĆAN I VRLO UČINKOVIT: S snažnim motorom od punog bakra, profesionalni električni stroj za šišanje ovaca čini šišanje lakšim i bez muke. Uz veliku brzinu od 2400 o/min, pomaže vam uštedjeti vrijeme striženja i time smanjiti i stres samoj životinji. Možete ošišati najprljavije i najdeblje kapute bez napora u trenu.

  SAMOOŠTREĆE OŠTIRCE KOJE SE MOGU ODVOJITI: Oštre oštrice izrađene su od čelika visoke kvalitete kako bi se osigurala dugotrajna izdržljivost, što omogućuje brzo i učinkovito rezanje vune, kao i zaštitu životinja od rezanja ili uboda.

  KONTROLA 6 BRZINA: Mala brzina (1-3) nudi precizne performanse za šišanje osjetljivih područja, dok velika brzina (4-6) pruža maksimalnu snagu za brže podrezivanje i brijanje cijelog tijela. Čak ako ste početnik, male brzine mogu vam pomoći da lako i efikasno obavite šišanje.

   

  • Snažan motor, 230V/50 Hz-  750 W
  • Nizak nivo buke 75db
  • Radi skoro bez vibracije
  • Zgodan ergonomski oblik – lak rad jednom rukom
  • 5m kabla
  • 2400 pokreta oštricom/sec

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Shopping Basket