Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Inverter 160A FLUX MMA Midori Japan

149.99 

  Inverter 160A FLUX MMA Midori Japan

  Midori Japan Inverter 160A FLUX MMA pruža izuzetne performanse za ručno zavarivanje s elektrodama.

  Evo nekih ključnih značajki ovog invertera:

  1. Ručno zavarivanje (MMA): Ovaj inverter je idealan za elektrodno ručno zavarivanje (MMA), pružajući stabilan luk i visoku preciznost zavarivanja.
  2. FLUX zavarivanje: Osim ručnog zavarivanja, ovaj inverter podržava i FLUX zavarivanje, pružajući veću fleksibilnost i širi spektar aplikacija.
  3. Snaga i performanse: S kapacitetom od 160A, ovaj inverter omogućuje zavarivanje različitih materijala i debljina, uz izuzetnu kontrolu i stabilnost luka.
  4. Kompaktan dizajn: Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, ovaj inverter je prijenosan i pogodan za rad na različitim lokacijama, uključujući radionice i građevinske lokacije.
  5. Pouzdanost: Midori Japan je poznat po visokokvalitetnoj proizvodnji alata, što osigurava pouzdanost i dugotrajnost ovog invertera.
  6. Jednostavno korištenje: S intuitivnim sučeljem i kontrolama, ovaj inverter je jednostavan za korištenje čak i za početnike u zavarivanju.

  Midori Japan Inverter 160A FLUX MMA savršen je izbor za profesionalce i hobi zavarivače koji traže pouzdan, svestran i visokokvalitetan alat za ručno zavarivanje. Uz izvrsne performanse i praktičan dizajn, ovaj inverter omogućuje učinkovito obavljanje različitih zavarivačkih poslova.

   

   

Shopping Basket