Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Inverterski plazma zavarivač 80A Midori Japan

379.99 

  Inverterski plazma zavarivač 80A Midori Japan

  Midori Japan Inverterski plazma zavarivač 80A je visokokvalitetni alat dizajniran za precizno i efikasno zavarivanje metala pomoću plazme.

  Evo nekoliko ključnih značajki ovog zavarivača:

  1. Snaga i preciznost: Sa snagom od 80A, ovaj plazma zavarivač omogućuje brzo i precizno zavarivanje metala debljine do određenih granica, uz minimalne deformacije i čišće zavare.
  2. Inverterska tehnologija: Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji, ovaj zavarivač pruža stabilan luk i konstantan protok plazme, što rezultira bržim i učinkovitijim zavarivanjem metala.
  3. Jednostavno korištenje: Sa jednostavnim sučeljem i kontrolama, ovaj zavarivač je lako podešavati i koristiti, što ga čini pogodnim i za profesionalce i za amatere.
  4. Robustan dizajn: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i s izdržljivom konstrukcijom, ovaj plazma zavarivač je pouzdan alat koji može podnijeti teške radne uvjete.
  5. Prijenosan i kompaktan: Unatoč svojoj snazi, zavarivač je kompaktan i lagan, što ga čini lako prenosivim i pogodnim za korištenje na različitim lokacijama.

  Midori Japan Inverterski plazma zavarivač 80A idealan je alat za profesionalne zavarivače i hobiste koji traže precizan i učinkovit način za zavarivanje metala. S visokim performansama i jednostavnom uporabom, ovaj zavarivač će vam pomoći da postignete izvrsne rezultate u vašim zavarivačkim projektima.

   

   

   

Shopping Basket