Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Pametna utičnica

12.99 

  Opis proizvoda: Pametna utičnica

  Pametna utičnica je inovativni uređaj koji pretvara vašu običnu utičnicu u pametnu, omogućujući vam kontrolu i nadzor nad električnim uređajima putem Wi-Fi povezivosti i aplikacije. Ova pametna utičnica ima jedan izlaz za standardne uređaje (220V) i dva USB izlaza (5V 2A), što je čini idealnom za punjenje vaših uređaja i upravljanje njima s lakoćom.

  Karakteristike proizvoda:

  Višestruki izlazi
  • Jedan 220V izlaz: Omogućuje priključivanje standardnih električnih uređaja do 220V.
  • Dva USB izlaza (5V 2A): Idealni za punjenje pametnih telefona, tableta i drugih USB uređaja, osiguravajući brzo punjenje.
  Pametna povezanost
  • Wi-Fi povezivost: Omogućuje vam daljinsko upravljanje uređajima putem pametnog telefona ili tableta.
  • Smart gumb za povezivanje: Jednostavan za postavljanje, pametna utičnica se brzo povezuje s vašom Wi-Fi mrežom pritiskom na smart gumb.
  Aplikacija za upravljanje
  • Intuitivna aplikacija: Preuzmite aplikaciju koja omogućuje upravljanje svim funkcijama pametne utičnice. Uključujte, isključujte i programirajte uređaje s bilo kojeg mjesta.
  • Planiranje i automacija: Postavite raspored za uključivanje i isključivanje uređaja, štedeći energiju i povećavajući udobnost.
  Sigurnost i pouzdanost
  • Zaštita od preopterećenja: Pametna utičnica je opremljena zaštitom od preopterećenja kako bi osigurala sigurnost vaših uređaja.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađena od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdan rad.

  Zaključak:

  Pametna utičnica je idealno rješenje za modernizaciju vašeg doma i povećanje kontrole nad vašim električnim uređajima. S jednim izlazom za standardne uređaje (220V) i dva USB izlaza (5V 2A), te s mogućnošću Wi-Fi povezivosti i intuitivnom aplikacijom za upravljanje, ova pametna utičnica nudi vrhunsku funkcionalnost i praktičnost. Upravljajte i programirajte uređaje s bilo kojeg mjesta, štedeći energiju i povećavajući sigurnost svog doma.

Shopping Basket