Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

TRIMER ZA TRAVU

119.99 

   Učinkoviti trimer za travu i motorni trimer za profesionalne rezultate
  Napokon smo dobili originalni Midori Japan trimer snage 5,5ks

  Pronađite idealan trimer za travu koji će vam omogućiti profesionalne rezultate. Naš motorni trimer je kvalitetan, pouzdan i učinkovit alat koji će vam olakšati održavanje travnjaka.

  Trimer za travu – postignite savršeno održavan travnjak

  Naš trimer za travu je neizostavan alat za sve vlasnike travnjaka koji žele postići besprijekoran izgled i precizno održavanje. Opremljen najnovijom tehnologijom i snažnim motorom, naš trimer za travu vam omogućuje brzo i učinkovito smanjivanje trave uz minimalan napor.

  Motor za snagu i performanse – motorni trimer za svaku potrebu

  Naš motorni trimer je dizajniran s jednim ciljem – pružiti vam nevjerojatnu snagu i performanse za održavanje čak i najzahtjevnijih travnjaka. Sa snažnim motorom koji se lako pokreće i kontinuiranom snagom tijekom rada, naš motorni trimer je pouzdan alat koji će se nositi s bilo kojim izazovom.

  Preciznost i praktičnost – trimer za travu koji olakšava posao

  Naš trimer za travu je opremljen naprednim funkcijama kako bi vam pružio iznimnu preciznost i praktičnost tijekom rada. S mogućnostima podešavanja visine reza, ergonomskim dizajnom i jednostavnim rukovanjem, ovaj trimer omogućuje brzo i jednostavno oblikovanje travnjaka prema vašim željama.

  Kvaliteta i trajnost – pouzdani trimer za dugotrajnu upotrebu

  Kada investirate u trimer za travu, želite biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji će trajati. Naš trimer je izrađen od visokokvalitetnih materijala i pažljivo testiran kako bi osigurao izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira jeste li profesionalni vrtlar ili običan ljubitelj vrtlarstva, naš trimer će vas služiti dugi niz godina.

  Kupite trimer za travu danas i uživajte u bezbrižnom održavanju

   

   

  Starteri nisu pokriveni garancijom!

   

  POPIS OPREME :

  • 1x trimer glava
  • 1x Automatska trimer glava
  • 1x posuda za miješanje goriva
  • 1x set alata
  • 1x set uglatog flaksa
  SPECIFIKACIJA
  SNAGA 5,5 KS GARANCIJA 12 MJESECI
  ZAPREMNINA 85 CCM
  ŠIRINA OTKOSA 40 CM
  PRIJENOS KARDANSKI
  MASA 7,5 KG

   

   

Shopping Basket