Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Akcija16%

Akumulatorska šprica

51.50  60.79 

   

  Otkrijte Moć Akumulatorske Prskalice – Vaš Partner u Poljoprivredi

   

  **Opis:**
  Tražite efikasan način za prskanje vaših usjeva ili vrtova? Upoznajte našu revolucionarnu akumulatorsku prskalicu, dizajniranu da olakša vašu poljoprivrednu praksu i podigne je na potpuno novi nivo.

  **Izdržljiva Snaga:**
  Naša akumulatorska prskalica opremljena je vrhunskim baterijskim sistemom koji vam omogućuje neometan rad bez potrebe za konstantnim punjenjem ili zamjenom baterija. To znači da možete uživati u neprekidnom radu, bilo da se radi o manjim ili većim površinama.

  **Precizna Prskanja:**
  Sa mogućnošću podešavanja pritiska i mlaza, naša prskalica omogućuje vam potpunu kontrolu nad prskanjem. Bez obzira da li se suočavate sa sitnim korovom ili želite ravnomjerno rasporediti pesticid, naša prskalica će ispuniti vaše zahtjeve.

  **Ekološki Održiva:**
  Svjesni važnosti očuvanja okoliša, naša akumulatorska prskalica koristi naprednu tehnologiju koja minimizira emisiju štetnih tvari i smanjuje vaš uticaj na okolinu. Time se osigurava da vaša poljoprivredna praksa bude ne samo efikasna, već i ekološki odgovorna.

  **Jednostavna Upotreba:**
  Dizajnirana sa korisničkom jednostavnošću na umu, naša akumulatorska prskalica je laka za rukovanje i održavanje. Intuitivni kontrolni panel omogućuje vam brzo prilagođavanje podešavanja prema vašim potrebama, dok ergonomski dizajn osigurava udobnost tokom dugih radnih sesija.

  **Pouzdana Investicija:**
  Kada kupujete našu akumulatorsku prskalicu, ne samo da ulažete u svoju poljoprivrednu praksu već i u dugoročnu efikasnost i produktivnost. Sa izdržljivim materijalima i vrhunskom izradom, naša prskalica će vam služiti dugi niz godina bez gubitka performansi.

  Uzmite kontrolu nad vašom poljoprivredom sa našom akumulatorskom prskalicom. Posjetite naš web shop i osigurajte vaš primjerak danas!

  Ovaj tekst je prilagođen uz korištenje ključnih riječi “akumulatorska prskalica” i “akumulatorska šprica”, što će pomoći u boljem rangiranju na Google pretraživaču za te ključne fraze.

   

  Gratis zaštitna oprema!
  Akumulatorska šprica vlastite proizvodnje – najbolje karakteristike za najbolju cijenu- ekskluzivno na Digitalnoj Trgovini

   

  NOVA I POBOLJŠANA!!!

  Sada sa metalnim produžetkom i pojačanom plastikom te izdržljivijom baterijom.

   

  JER STE VI TO TRAŽILI!

   

  HB akumulatorska prskalica u obliku ruksaka volumena 16 L je kvalitetan, učinkovit dodatak za prskanje. Ova svestrana prskalica ima visoki tlak prskanja, dobro brtvljenje, visoku protočnost, dug životni vijek i iznimnu sigurnost (4× veća učinkovitost od klasičnih raspršivača).Izdržljiva baterija (12 V/12 Ah) brine za siguran i dug rad. S jednim punjenjem može raditi 8-10 sati. Za siguran i dugotrajan rad brine zaštita od prenapunjenostifilter za sprečavanje blokade mlaznice, prouzročene nečistoćom, regulator za promjenu zračnog tlaka (od 2 do 4–5 bara), 3-stupanjski punjač i iznimno precizan voltmetar za oznaku napona akumulatora

  Četiri priložene dizne za sigurno i učinkovito prskanje bilja
Shopping Basket