Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Punjač za akumulator 6V / 12V 30A Midori Japan

44.99 

  Punjač za akumulator 6V / 12V 30A Midori Japan

  Midori Japan punjač za akumulator nudi pouzdanu i učinkovitu opciju za punjenje akumulatora automobila, motocikala, brodova i drugih vozila.

  Evo nekoliko ključnih značajki ovog punjača:

  1. Univerzalna kompatibilnost: Ovaj punjač može raditi s akumulatorima napona od 6V i 12V, što ga čini pogodnim za širok raspon vozila i uređaja.
  2. Brzo punjenje: Sa snagom od 30A, ovaj punjač može brzo napuniti akumulator, omogućujući vam da brzo vratite vozilo ili uređaj u radno stanje.
  3. Sigurnosne značajke: Ugrađene sigurnosne značajke poput zaštite od preopterećenja, zaštite od obrnutog polariteta i zaštite od kratkog spoja osiguravaju sigurno i pouzdano punjenje akumulatora.
  4. Jednostavno korištenje: Sa jednostavnim sučeljem i intuitivnim kontrolama, ovaj punjač je lako postaviti i koristiti, čak i za početnike.
  5. Robustan dizajn: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i s robusnom konstrukcijom, ovaj punjač je izdržljiv i dugotrajan.
  6. Prijenosan i kompaktan: S kompaktnim dizajnom i ugrađenom ručkom za nošenje, ovaj punjač je jednostavno prenosiv i pogodan za korištenje kod kuće, u garaži ili na putovanjima.

  Midori Japan punjač za akumulator 6V / 12V 30A je pouzdan alat koji će vam pomoći održavati vaše akumulatore u optimalnom stanju i osigurati dugi vijek trajanja vaših vozila i uređaja.

   

Shopping Basket