Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Prijenosni auto starter i kompresor sa LED svijetlom

49.99 

  Opis proizvoda: Prijenosni auto starter i kompresor sa LED svjetlom

  Prijenosni auto starter i kompresor sa LED svjetlom je višenamjenska aku prijenosna stanica dizajnirana da vam pruži pouzdano rješenje za različite hitne situacije na cesti. Ovaj uređaj ne samo da može pokrenuti vaš automobil kad vam je akumulator prazan, već ima i ugrađenu svjetiljku, crvena i plava svjetla za upozorenje, punjač za mobitel te kompresor sa crijevom i 3 nastavka za različite potrebe napuhavanja.

  Karakteristike proizvoda:

  Auto starter
  • Moćan akumulator: Omogućava pokretanje automobila s praznim akumulatorom, idealan za hitne slučajeve.
  • Jednostavna upotreba: Dolazi s kabelima za jednostavno i sigurno priključivanje na akumulator vašeg vozila.
  Kompresor
  • Ugrađeni kompresor: Kompresor je idealan za napuhavanje guma, sportskih rekvizita, zračnih madraca i drugih napuhavajućih predmeta.
  • Crijevo i 3 nastavka: Sadrži crijevo i tri različita nastavka, omogućujući svestranu upotrebu za različite potrebe.
  LED svjetlo i svjetla upozorenja
  • LED svjetiljka: Svijetla bijela LED svjetiljka osigurava vidljivost u mraku, korisna za noćne popravke ili u hitnim situacijama.
  • Crvena i plava svjetla upozorenja: Pruža dodatnu sigurnost na cesti, upozoravajući druge vozače na vašu prisutnost u slučaju kvarova ili nesreća.
  Punjač za mobitel
  • USB priključak: Omogućuje punjenje vašeg mobitela ili drugih USB uređaja, pružajući praktičnost u hitnim situacijama ili tijekom putovanja.
  Prijenosnost i praktičnost
  • Kompaktni dizajn: Lagan i kompaktan dizajn omogućuje lako prenošenje i skladištenje u prtljažniku automobila.
  • Višenamjenska upotreba: Idealno za putovanja, kampiranje, svakodnevnu upotrebu i hitne situacije.

  Zaključak:

  Prijenosni auto starter i kompresor sa LED svjetlom je višenamjenski alat koji vam pruža sigurnost i pouzdanost na cesti. S mogućnošću pokretanja automobila s praznim akumulatorom, ugrađenim kompresorom, LED svjetiljkom, svjetlima upozorenja, te punjačem za mobitel, ovaj uređaj je idealan za svakog vozača. Njegova prijenosnost i praktičnost čine ga nezamjenjivim alatom za hitne situacije i svakodnevne potrebe. Budite spremni za sve situacije s ovim izvanrednim prijenosnim auto starterom i kompresorom.

   

   

Shopping Basket