Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Midori Japan motorna pila s gratis opremom CTCS52

79.98  (602.61 kn)

  Midori Japan motorna pila sa dodatnom opremom CTCS52 pruža vrhunsku kvalitetu i pouzdanost za sve vaše potrebe rezanja drva.

  Motorna pila ima snagu motora od 3,9 KS/2,8 KW, što omogućuje snažno rezanje čak i s najtvrđeg drva. S duljinom vodilice od 45 cm, možete obaviti širok raspon rezanja s velikom preciznošću i učinkovitošću.

  Jedna od ključnih prednosti ove motorne pile je dodatna gratis oprema koja dolazi s njom. Uz pilu dobivate besplatno čak tri rezervna dijela: mač, lanac i paljenje!

  Motorna pila Midori Japan CTCS52 opremljena je snažnim 62 ccm, 2-taktnim motorom koji koristi tehnologiju motora EURO 2. To znači da je motor u skladu s najnovijim standardima emisija, pružajući učinkovit rad i smanjenu emisiju štetnih plinova. Osim toga, ova pila ima izuzetno nisku težinu od samo 6,7 kilograma, što je čini vrlo praktičnom i jednostavnom za rukovanje.

  Kada je u pitanju kvaliteta proizvoda, motorna pila Midori Japan CTCS52 ističe se na tržištu. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji jamče izdržljivost i dugovječnost. Pouzdanost je ključna karakteristika ove pile, omogućujući vam da se oslonite na nju za sve vaše radne zadatke bez brige o kvarovima ili neuspjehu.

  Tehnički detalji:

  • Snaga motora: 3,9 KS/2,8 KW
  • Duljina vodilice: 45 cm
  • Pogonsko gorivo: 4 % mješavine
  • Motor: 62 ccm, 2-taktni
  • Tehnologija motora: EURO 2
  • Težina: 6,7 kg

   

Shopping Basket