Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Aku pila i aku škare za orezivanje voćnjaka GK137

99.99 

  Naziv proizvoda: Aku pila i aku škare za orezivanje voćnjaka GK

  Opis proizvoda: Aku pila i aku škare za orezivanje voćnjaka GK su praktični alati koji olakšavaju rad u voćnjaku ili vrtu. Opremljeni su visokokvalitetnim baterijama i dodatnim alatima koji omogućuju precizno i efikasno orezivanje biljaka.

  Ključne karakteristike:

  • Dva u jedan dizajn: Ovaj set kombinira aku pilu i aku škare za orezivanje u jednom, što omogućuje višenamjensku upotrebu i praktičnost u radu.
  • Snažne baterije: Dolazi sa dva baterijska paketa koji omogućuju dugotrajnu upotrebu bez potrebe za stalnim punjenjem. To osigurava neprekidno korištenje alata tijekom radnih sesija.
  • Dodatne škare: Uz aku pilu dolaze i dodatne aku škare za orezivanje, što proširuje mogućnosti rada i omogućuje obavljanje različitih vrsta poslova u voćnjaku ili vrtu.
  • Dodatni list za pilu: Set uključuje i dodatni list za pilu koji omogućuje zamjenu ili nadopunu postojećeg lista, čime se osigurava kontinuirana efikasnost i preciznost rada.
  • Praktičnost i jednostavnost: Ovi alati su lagani, ergonomski oblikovani i jednostavni za korištenje, što ih čini pogodnim za sve korisnike, bez obzira na iskustvo ili vještinu u radu.

  Aku pila i aku škare za orezivanje voćnjaka GK su idealno rješenje za sve koji se bave održavanjem voćnjaka, vrta ili drugih zelenih površina. Snažne baterije, dodatni alati i praktičan dizajn čine ih neizostavnim alatima za svakodnevne poslove u vrtu.

   

   

   

Shopping Basket