Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Žica za inverter 5Kg

16.99 

Clear

   Opis proizvoda: Žica za inverter 5Kg (2 modela: punjena žica i obična žica – 0,8mm)

  Žica za inverter u pakiranju od 5 kg je ključan potrošni materijal za zavarivanje koji vam omogućuje postizanje čvrstih i kvalitetnih spojeva. Ova žica dolazi u dva različita modela: punjena žica i obična žica, pružajući vam mogućnost izbora prema vašim specifičnim potrebama i uvjetima rada.

  Modeli proizvoda:

  1. Punjena Žica

  Punjena žica, također poznata kao “flux-cored” žica, sadrži jezgru punjenu topiteljem koji omogućuje zavarivanje bez potrebe za dodatnim zaštitnim plinom.

  Karakteristike:

  • Bez zaštitnog plina: Omogućuje zavarivanje bez korištenja dodatnog zaštitnog plina, što ga čini idealnim za rad na otvorenom ili u uvjetima gdje je teško koristiti plinske boce.
  • Jednostavnost upotrebe: Pogodna za početnike i profesionalce, jer smanjuje potrebu za dodatnim opremom i olakšava proces zavarivanja.
  • Visoka učinkovitost: Omogućuje stabilan i konzistentan luk, pružajući kvalitetne zavarene spojeve s minimalnim prskanjem.
  • Raznovrsnost: Idealna za zavarivanje blagog čelika i drugih uobičajenih materijala.

  2. Obična Žica

  Obična žica za zavarivanje je standardna žica koja se koristi s zaštitnim plinom, pružajući čiste i precizne zavarene spojeve.

  Karakteristike:

  • Zaštitni plin: Koristi se uz zaštitni plin (poput argona ili CO2), što omogućuje čiste i precizne zavare s minimalnim uklanjanjem troske.
  • Visoka kvaliteta zavara: Pruža glatke i estetski ugodne zavare, idealne za projekte gdje je važna kvaliteta završne obrade.
  • Široka primjena: Pogodna za zavarivanje različitih materijala, uključujući blagi čelik, nehrđajući čelik i aluminij.
  • Profesionalna upotreba: Često se koristi u profesionalnim radionicama i industrijskim okruženjima gdje je potrebna visoka kvaliteta zavara.

  Žica za inverter u pakiranju od 5 kg, dostupna u modelima punjene žice i obične žice, osigurava da imate pravi alat za vaše specifične potrebe zavarivanja. Bez obzira na to radite li na otvorenom bez plina ili tražite precizne zavare uz zaštitni plin, ova žica će vam omogućiti postizanje visokokvalitetnih rezultata svaki put.

   

   

  Tip žice

  Obična žica, Punjena žica

Shopping Basket