Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

XXL električni vibro za beton sa iglom 6m 208

169.99 

  XXL Električni Vibro za Beton sa Iglom 6m 208

  Opis proizvoda: XXL Električni Vibro za Beton sa Iglom 6m 208 je robustan alat koji se koristi za vibriranje betona radi uklanjanja zraka i postizanja optimalne gustoće betonskih struktura. Ovaj električni vibro je dizajniran za velike projekte gdje je potrebno brzo i učinkovito vibriranje betona.

  Ključne karakteristike:

  • Snažan elektromotor: Posjeduje visoko učinkovit elektromotor koji pruža snažne vibracije potrebne za temeljito vibriranje betona.
  • Dugačka igla: Dolazi sa iglom duljine 6 metara, što omogućuje dosezanje i vibriranje šireg područja betonske površine bez potrebe za čestim premještanjem.
  • Robustan dizajn: Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju trajnost i pouzdanost čak i u zahtjevnim radnim uvjetima.
  • Jednostavno rukovanje: Ergonomski dizajniran s ručkom za lako rukovanje i kontrolu tijekom vibriranja betona.
  • Višestruka primjena: Idealno za upotrebu na gradilištima, u industriji, ili kod izgradnje temelja, stupova, ploča i drugih betonskih struktura.

  XXL Električni Vibro za Beton sa Iglom 6m 208 je pouzdan alat koji će vam pomoći postići visoku kvalitetu i čvrstoću vaših betonskih projekata. Snažne vibracije i dugotrajna konstrukcija čine ga nezamjenjivim alatom za svakog profesionalnog graditelja ili izvođača radova.

   

   

Shopping Basket