Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Trimer za kosu i bradu VGR Professional 085

14.98 

  Trimer za kosu i bradu VGR Professional 085 je visokokvalitetan i napredan uređaj za uređivanje kose i brade koji će vam omogućiti profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma. Ovaj svestrani trimer opremljen je različitim nastavcima i funkcijama koje vam omogućuju precizno oblikovanje i uređivanje kose i brade.

  Karakteristike proizvoda:

  1. Precizno rezanje: VGR Professional 085 trimer opremljen je oštrim noževima visoke kvalitete koji omogućuju precizno i ravnomjerno rezanje kose i brade bez iritacija kože.
  2. Višenamjenska funkcionalnost: Ovaj trimer dolazi s različitim nastavcima i češljicama za kosu i bradu, što vam omogućuje različite duljine i stilove oblikovanja.
  3. Bežično rukovanje: VGR Professional 085 ima bežični dizajn s integriranim punjivim akumulatorom, što vam omogućuje slobodu rada i lakoću manevriranja bez ometajućih kablova.
  4. Precizno podešavanje duljine: Trimer ima podesivu duljinu rezanja koja vam omogućuje prilagodbu željene duljine kose i brade.
  5. Jednostavno održavanje: Trimer ima jednostavan sustav za čišćenje, što olakšava održavanje uređaja u optimalnom stanju za svaku uporabu.

  Trimer za kosu i bradu VGR Professional 085 će vam omogućiti da uvijek izgledate njegovano i uredno, bez potrebe za odlaskom u frizerski salon. Uživajte u jednostavnom rukovanju, preciznom rezanju i profesionalnim rezultatima uz ovaj visokokvalitetan trimer.

  Bez obzira na to želite li održavati frizuru, urediti bradu ili stvoriti novi stil, ovaj trimer će vam pomoći da postignete željeni izgled bez ikakvih problema.

   

Shopping Basket