Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Trimer sa setom nastavaka 4u1 BX123

149.98 

  MIDORI JAPAN TRIMER 4u1

   

  Trimer sa setom nastavaka 4u1 BX123 je svestrani alat koji će vam olakšati održavanje vrta i uređivanje zelenih površina. Ovaj praktični trimer kombinira snagu motora, glavnog kardana i tri pomoćna kardana sa zasebnim nastavcima, pružajući vam sve što vam je potrebno za različite vrste poslova.

   

  Prvo, motor ovog trimera osigurava snažan i pouzdan rad, omogućujući vam da obavljate svoje zadatke efikasno i brzo. Bez obzira da li trebate obrezivati živicu, prepiliti grane koje su teško dostupne ili oblikovati žbunje, ovaj trimer će se pobrinuti da posao bude obavljen sa lakoćom.

   

  Uz glavni kardan, imate mogućnost fleksibilnosti i preciznosti. Zahvaljujući njemu, možete pristupiti teško dostupnim mjestima i obaviti posao sa minimalnim naporom. Njegova izdržljivost osigurava da možete raditi bezbrižno i dugotrajno.

   

  Set od tri pomoćna kardana donosi dodatnu funkcionalnost. Prvi nastavak je dizajniran za rezanje živice, omogućavajući vam da je oblikujete i održavate u savršenom stanju. Drugi nastavak je idealan za piljenje grana koje su teško dostupne, tako da možete pristupiti i ukloniti nepristupačne dijelove sa sigurnošću i preciznošću. Treći nastavak ima prihvat za trimer glavu i glavu za žbunje, omogućavajući vam da obavite sve poslove održavanja vrta bez potrebe za dodatnim alatima.

   

  Sa trimerom sa setom nastavaka 4u1 BX123, imate sve što vam je potrebno za održavanje vrta na jednom mjestu. Ovaj praktičan alat će vam uštedjeti vreme, energiju i novac, omogućujući vam da brzo i efikasno obavite različite poslove. Bilo da je u pitanju živica, grane ili žbunje, ovaj trimer će biti vaš pouzdani partner za uređivanje vašeg vrta.

   

Shopping Basket