Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Trampolin za djecu

59.98  (451.92 kn)

  Naslov: Trampolin za Djecu – Sigurna Zabava i Aktivnost na Otvorenom

  Opis proizvoda: Predstavljamo vam naš trampolin za djecu – savršen način da svojoj djeci omogućite zdravu i aktivnu zabavu na otvorenom. S promjerom od 140 cm i maksimalnom nosivošću od 100 kg, ovaj trampolin pruža siguran i poticajan okoliš za igru i skakanje.

  Značajke:

  • Sigurna i Stabilna Konstrukcija: Naš trampolin je izrađen s pažnjom prema sigurnosti vaše djece. Čvrsta konstrukcija osigurava stabilnost tijekom igre i skakanja.

  • Razigran Dizajn: Djeca će se zaljubiti u šareni dizajn trampolina koji će dodati veselje i dinamiku igri.

  • Aktivna Zabava: Trampolin potiče tjelesnu aktivnost i razvoj motoričkih sposobnosti kod djece dok se igraju na otvorenom.

  • Lagano Montiranje: Trampolin je jednostavno sastaviti, omogućavajući vam brzu pripremu za zabavu.

  • Sigurnost Na Prvom Mjestu: Sa svojom nosivošću od max 100 kg, ovaj trampolin je pogodan za više djece koja mogu zajedno uživati u skakanju.

  Uz naš trampolin za djecu, stvorite prostor za zdravu i aktivnu zabavu na otvorenom. Dajte svojoj djeci priliku da se igraju, skaču i razvijaju svoje motoričke vještine dok istovremeno uživaju na svježem zraku.

  Bilo da organizirate rođendanske zabave ili jednostavno želite potaknuti fizičku aktivnost kod djece, ovaj trampolin će vam pomoći da stvorite veselo i energično okruženje. Naručite trampolin za djecu i pripremite se za bezbrižne i aktivne trenutke na otvorenom!

Shopping Basket