Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu

9.99  (75.27 kn)

  Dobrodošli u našu ponudu – Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu! Ovaj izuzetno praktičan teleskopski štap će vam omogućiti da dostignete visoke površine s lakoćom i precizno tretirate teško dostupna područja. Svestrani i jednostavni za korištenje, naš teleskopski štap će biti neprocjenjiv alat za vaše profesionalne ili kućne potrebe.

  Glavne značajke:

  1. Dizajniran za Aku špricu: Ovaj teleskopski štap je posebno prilagođen za upotrebu s Aku špricama. Jednostavno ga pričvrstite na svoju Aku špricu i imat ćete produženu duljinu dosega, omogućujući vam da dostignete visoke zidove, stropove ili druge teško dostupne površine u vrtu i vinogradu kao što su drveća ili trsovi.
  2. Teleskopski mehanizam: Naš teleskopski štap ima inovativan mehanizam koji vam omogućuje jednostavno produženje duljine od 3 metra. Možete ga brzo i jednostavno zaključati na željenoj duljini, pružajući vam fleksibilnost i prilagodljivost u radu.
  3. Lagana konstrukcija: Iako je ovaj teleskopski štap izuzetno izdržljiv, izrađen je od laganih materijala koji ga čine jednostavnim za rukovanje. To će vam omogućiti da radite bez umora i s lakoćom upravljate štapom tijekom vašeg rada.
  4. Jednostavno održavanje: Naš teleskopski štap je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju i lako se čiste. Nakon upotrebe, jednostavno ga obrišite i spremite za sljedeću priliku.

  Bilo da se bavite profesionalnim poslom ili imate kućne projekte, naš teleskopski štap će vam pružiti povećanu funkcionalnost i praktičnost. Ovladajte visokim površinama i teško dostupnim područjima s lakoćom, postižući profesionalne rezultate bez napora.

  Nabavite svoj Teleskopski štap 3 metra za Aku špricu danas i uživajte u jednostavnom i učinkovitom tretiranju površina. Podignite svoj rad na novu razinu s ovim vrhunskim alatom i budite KRALJ u Vašem vrtu!

   

   

Shopping Basket