Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Teleskopska aku pila i aku škare 184

149.99 

  Teleskopska aku pila i aku škare 184

  Teleskopska aku pila i aku škare 184 su praktičan set alata koji kombinira funkcionalnost pile i škara s teleskopskim štapom, pružajući vam svestranost i udobnost tijekom vaših radova na uređivanju vrta ili održavanju okoliša.

  Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog seta:

  1. Teleskopski štap: Opremljen teleskopskim štapom koji se može produžiti do maksimalno 2,5 metra, omogućujući vam dosezanje visokih grana ili teško dostupnih područja bez potrebe za ljestvama ili penjanjem.
  2. Aku pila: Aku pila je pogodna za rezanje grana i manjih drva. Radi na baterijsko napajanje, što vam pruža slobodu kretanja bez ograničenja kablova.
  3. Aku škare: Aku škare su idealne za precizno rezanje grana, grmova, ruža ili drugih poslova preciznog rezanja. Također rade na baterijsko napajanje, pružajući vam snagu i mobilnost za lakše obavljanje poslova.
  4. Baterije i punjač: Dolazi s 2 baterije i punjačem, omogućujući vam neprekidni rad bez gubljenja vremena na čekanje punjenja.
  5. Sitni alat: Uz set dolazi i sitni alat potreban za održavanje i servisiranje pila i škara, kako bi uvijek bili u optimalnom stanju.

  Teleskopska aku pila i aku škare 184 su pouzdan izbor za sve vrste radova održavanja vrta ili okoliša. Njihova kombinacija visoke učinkovitosti, praktičnosti i udobnosti čini ih nezamjenjivim alatom za svakog vrtlara ili profesionalnog uređivača okoliša.

   

   

Shopping Basket