Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Stoj za točkasto varenje 110S Midori Japan

249.99 

  Stoj za točkasto varenje 110S Midori Japan

  Stoj za točkasto varenje 110S tvrtke Midori Japan predstavlja izvrsno rješenje za precizno i učinkovito točkasto varenje. Ovaj stoj omogućuje stabilnu platformu za postavljanje i varenje radnih komada.

  Evo nekoliko ključnih značajki ovog proizvoda:

  1. Robustna konstrukcija: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj stoj je čvrst i izdržljiv, što osigurava stabilnost tijekom varenja.
  2. Jednostavno korištenje: Intuitivan dizajn omogućuje jednostavno postavljanje i korištenje stoj za točkasto varenje, čak i za korisnike bez prethodnog iskustva.
  3. Prilagodljiva visina: Stoj dolazi s mogućnošću podešavanja visine, što omogućuje prilagodbu radne visine prema potrebama i preferencijama korisnika.
  4. Stabilnost i preciznost: Stoj za točkasto varenje 110S pruža stabilnu platformu za precizno varenje, što rezultira visokokvalitetnim zavarivanjem radnih komada.
  5. Sigurnosne značajke: Ugrađene sigurnosne značajke osiguravaju sigurnost tijekom rada, čime se smanjuje rizik od ozljeda i oštećenja.
  6. Višenamjenska uporaba: Ovaj stoj je pogodan za različite vrste materijala i debljina, što ga čini idealnim alatom za širok raspon varenja.

  Stoj za točkasto varenje 110S Midori Japan je pouzdan alat koji će zadovoljiti potrebe profesionalnih varioca i hobista. Uz svoju izdržljivost, preciznost i jednostavnu uporabu, ovaj stoj će postati neprocjenjiv dio vaše radionice.

   

   

Shopping Basket