Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Stalak za kuhinju 4u1

7.98  (60.13 kn)

  Stalak za kuhinju s prihvatom za aluminijsku foliju, papir za pečenje, ubruse i začine je praktičan i funkcionalan uređaj koji će vam pomoći da održavate vašu kuhinju organiziranom i urednom. Ovaj višenamjenski stalak omogućuje vam jednostavno korištenje i dohvat različitih potrepština tijekom kuhanja i pripreme hrane.

  Karakteristike proizvoda:

  1. Višenamjenski dizajn: Stalak ima posebno dizajnirane prihvate za aluminijsku foliju, papir za pečenje, ubruse i začine, što vam omogućuje da ih imate na dohvat ruke tijekom kuhanja. Tako ćete uštedjeti prostor u kuhinji i brže obavljati pripremu hrane.
  2. Jednostavno postavljanje: Stalak dolazi s praktičnim nosačima za svaku od rola – aluminijske folije, papira za pečenje i ubrusa. Postavljanje je jednostavno i zahtijeva minimalno vrijeme i trud.
  3. Kvalitetni materijali: Stalak je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju stabilnost i izdržljivost. Materijali su otporni na hrđu i lako se održavaju čistima.
  4. Praktičan prostor iznad: Stalak također ima dodatni prostor iznad za pohranu drugih kuhinjskih potrepština, kao što su noževi, škare ili ostali pribor, te ga je moguće koristiti za začine ili bilo koji drugi oblik sortiranja što vam omogućuje maksimalno iskorištavanje prostora.
  5. Estetski dizajn: Stalak ima moderni i elegantan dizajn koji će se lijepo uklopiti u svaku kuhinju, doprinoseći njezinoj estetici.

  Stalak za kuhinju s prihvatom za aluminijsku foliju, papir za pečenje, ubruse i začine će vam olakšati organizaciju i učiniti kuhanje još ugodnijim iskustvom.

  Uz ovaj praktičan i estetski privlačan stalak, vaše kuhinjske potrepštine bit će na dohvat ruke, što će vam omogućiti bržu i praktičniju pripremu hrane bez nereda i gubljenja vremena.

   

Shopping Basket