Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Set za pčelare

39.98 

  Naslov: Kompletni Set za Pčelarenje – Oprema koja Omogućava Siguran i Učinkovit Rad sa Pčelama

  Opis proizvoda: Ponosno predstavljamo naš komplet za pčelare – sveobuhvatni set alata koji će zadovoljiti sve potrebe iskusnih pčelara i omogućiti im siguran i učinkovit rad sa svojim košnicama. Sastoji se od 10 pažljivo odabranih alata, uključujući dimilicu, extra duge rukavice, četku, kutijicu za kraljicu, nosač sača, nož za rezanje sača i sve ostale sitne alate koji će vam olakšati brigu o pčelama.

  Značajke:

  • Kompletni Set: S ovim setom alata, imate sve što vam je potrebno za uspješno pčelarenje. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni pčelar, ovaj set će zadovoljiti sve vaše potrebe.

  • Dimilica za Umirenje Pčela: Dimilica je ključna za umirenje pčela tijekom intervencija. Ovaj set uključuje visokokvalitetnu dimilicu koja vam omogućava siguran pristup košnicama.

  • Extra Duge Rukavice: Rukavice pružaju zaštitu od uboda pčela, a extra duge rukavice osiguravaju da su vaše ruke potpuno zaštićene tijekom rada.

  • Praktična Četka i Ostali Alati: S četkom za nježno uklanjanje pčela s okvira, kutijicom za kraljicu za pažljivo rukovanje, nosačem sača za praktično rukovanje sa saćem i nožem za rezanje sača, ovaj set vas opskrbljuje alatima za sve faze rada s košnicama.

  • Udobno Korištenje: Alati su dizajnirani s udobnošću i funkcionalnošću na umu, čime omogućavaju da radite s pčelama uz minimalan napor.

   

   

  Uz naš komplet za pčelare, imate sve što vam je potrebno za siguran i produktivan rad sa svojim pčelama. Bez obzira na veličinu vaše pčelarske operacije, ovaj set alata će vam omogućiti da brinete o svojim pčelama s povjerenjem i vještinom.

  Naručite svoj set za pčelare i budite dobro opremljeni za svaku intervenciju u košnicama!

Shopping Basket