Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Rezervoar Goriva Honda GX160, GX200, GP160, Pumpe Za Vodu, Einhell

16.99 

  Ovaj rezervoar goriva savršen je dodatak vašim strojevima i pumpama, pružajući im pouzdan izvor goriva za besprijekoran rad. Kompatibilan je s modelima Honda GX160, GX200 i GP160, kao i s pumpama za vodu marke Einhell.

  Glavne značajke:

  • Visokokvalitetna izrada: Rezervoar je izrađen od izdržljivog materijala koji osigurava dugotrajnost i pouzdanost u teškim uvjetima.
  • Kapacitet: S kapacitetom za gorivo koji je dovoljan za dugotrajno korištenje, osiguravate kontinuiran rad svojih strojeva bez potrebe za čestim punjenjem.
  • Jednostavno punjenje: Rezervoar je opremljen praktičnim otvorom za punjenje goriva koji omogućuje jednostavno i brzo punjenje.
  • Precizno mjerenje: Translucidni dizajn rezervoara omogućuje vam da precizno pratite razinu goriva i pravovremeno znate kada je potrebno napuniti rezervoar.
  • Univerzalna kompatibilnost: Ovaj rezervoar goriva kompatibilan je s popularnim modelima Honda GX160, GX200 i GP160, kao i s pumpama za vodu marke Einhell.

  Ne dopustite da vam nedostatak goriva zaustavi posao. Nabavite ovaj rezervoar goriva i osigurajte neprekidnu i pouzdanu opskrbu gorivom za vaše strojeve i pumpe. Ojačajte svoju produktivnost i olakšajte si rad s ovim kvalitetnim rezervoarom goriva.

Shopping Basket