Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Rezervne škare za šišač ovaca

19.99 

  Uz naše rezervne škare za šišač ovaca, održavanje vaše stada postaje jednostavnije i učinkovitije. Ove visokokvalitetne rezervne škare osiguravaju glatko i precizno šišanje ovaca, omogućujući vam da brzo obavite posao s minimalnim naporom.

  Karakteristike proizvoda:

  1. Oštrina i trajnost: Naše rezervne škare izrađene su od izdržljivog materijala koji jamči dugotrajnost i oštrinu oštrica. Bez obzira na veličinu vašeg stada, škare će zadržati oštrinu i omogućiti vam nesmetano šišanje tijekom dužeg vremenskog razdoblja.
  2. Precizno šišanje: S dizajnom koji omogućuje precizno rezanje, ove škare osiguravaju čisto i ravnomjerno šišanje ovčje vune bez ikakvog kidanja ili povlačenja. Vaše ovce će se osjećati ugodno tijekom postupka, što će smanjiti stres i nelagodu.
  3. Ergonomski dizajn: Naše rezervne škare ima ergonomski oblikovan ručaj koji osigurava ugodno držanje tijekom cijelog šišanja. Smanjuje umor i pritisak na ruke, omogućujući vam duže razdoblje rada bez neugodnosti.
  4. Univerzalna kompatibilnost: Rezervne škare dizajnirane su kako bi bile kompatibilne s različitim modelima šišača ovaca, što olakšava zamjenu i upotrebu.

  Uz naše rezervne škare za šišač ovaca, briga o vašem stada postaje ugodnija i produktivnija. Pobrinite se da vaše ovce uvijek izgledaju najbolje i osigurajte njihovo zdravlje i dobrobit uz pomoć ovog neophodnog alata.

Shopping Basket