Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Punjač za akumulator i starter 12V / 24V 600A Midori Japan

249.99 

  Punjač za akumulator 12V / 24V 600A Midori Japan

   

  Midori Japan punjač za akumulator 12V / 24V nudi visoko učinkovito i pouzdano rješenje za punjenje akumulatora različitih vozila i uređaja.

   

  Evo nekoliko ključnih značajki ovog punjača:

  1. Univerzalna kompatibilnost: Ovaj punjač može raditi s akumulatorima koji imaju napon od 12V i 24V, što ga čini idealnim za automobile, kamione, brodove, poljoprivredne strojeve i druge velike vozne parkove.
  2. Visoki kapacitet punjenja: Sa snagom od 600A, ovaj punjač može brzo napuniti akumulatore, čak i kada se koriste u vozilima s većim kapacitetom baterije.
  3. Višenamjenska funkcionalnost: Osim punjenja, ovaj punjač također može obavljati i druge funkcije poput obnavljanja ispražnjenih ili sulfatiranih akumulatora te testiranja kapaciteta akumulatora.
  4. Zaštita i sigurnost: Ugrađene sigurnosne značajke poput zaštite od preopterećenja, zaštite od kratkog spoja i zaštite od obrnutog polariteta osiguravaju sigurno i pouzdano punjenje akumulatora.
  5. Jednostavno korištenje: S intuitivnim sučeljem i lako razumljivim kontrolama, ovaj punjač je jednostavno postaviti i koristiti, čak i za korisnike bez prethodnog iskustva.
  6. Robustan dizajn: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i s robusnom konstrukcijom, ovaj punjač je izdržljiv i otporan na dugotrajnu uporabu.
  7. STARTER opcija: sa ugrađenim starter mehanizmom, spreman je pokrenuti motor Vašeg automobila ili čak kamiona!

   

  Midori Japan punjač za akumulator 12V / 24V 600A je pouzdan alat koji će vam pomoći održavati i puniti akumulatore vaših vozila i uređaja na učinkovit i siguran način.

   

   

Shopping Basket