Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

ELEKTRIČNA MAŠINA ZA MLJEVENJE MESA

159.00 

  NOVI MODEL SA ZAŠTITOM!

   

   

  Doslovno sameljite 100 kila mesa u trenu!

  S šajbom promjera 5 mm.

  Savršen za mesare, OPG-ove i kućnu upotrebu!

   

   Stroj je robustan, funkcionalan i jednostavan za čišćenje. Mašina za mljevenje je izrađena od lijevanog željeza, što osigurava visoku trajnost i čvrstoću.

   

  【VELIČINA #32 】 —- osigurava brzo i temeljito mljevenje bez dodatnog zagrijavanja mesa što garantira vrhunsku kvalitetnu vaših proizvoda od mljevenog mesa!

   

  【ODLIČNO USKLAĐEN PUŽNI PRIJENOSNIK】 —- postavljen na robusni ležaj, koji polaganim okretanjem pomiče komade mesa u smjeru noževa za rezanje mesa, koji se okreću zajedno s pužnim prijenosnikom i pritisnuti su diskom s malim rupama s oštrim rubovima.

   

  【TIJELO OD TEŠKOG LJEVANOG ŽELJEZA】 —- Tijelo stroja je izrađeno od teškog ljevanog željeza, što ga čini praktički nepoderivim! Strojem za mljevenje može jednostavno upravljati jedna osoba!

   

  【METALNI OBOD VELIKOG KAPACITETA】 —- omogućava da stavite veliku količinu mesa u mašinu za mljevenje što dodatno olakšava rad i štedi vrijeme čekanja između dva punjenja.

   

  【ROBUSTNA KONSTRUKCIJA】 —- izrađena od metalnih profila garantira stabilnost i trajnost.

   

  【ELEKTROMOTOR 1500W】 —- dovoljno jak za dugotrajno korištenje, kvalitetna izrada i dugotrajnost.

   

  【JEDNOSTAVNO PRANJE VODOM】 —- Možete ukloniti sve okretne dijelove i obod nakon upotrebe. Operite vrućom vodom, a zatim ga osušite.

   

Shopping Basket