Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Inverter 200A TIG MMA Midori Japan

189.99 

  Inverter 200A TIG MMA Midori Japan

  Midori Japan Inverter 200A TIG MMA pruža visokokvalitetno zavarivanje s TIG (WIG) i MMA (SMAW) procesima.

  Evo nekoliko ključnih značajki ovog invertera:

  1. TIG i MMA zavarivanje: Ovaj inverter podržava TIG (WIG) i MMA (SMAW) zavarivanje, omogućujući vam široki spektar zavarivačkih mogućnosti za različite materijale i debljine.
  2. Snaga i performanse: S kapacitetom od 200A, ovaj inverter pruža stabilan luk i visoku učinkovitost zavarivanja, omogućujući vam da obavite različite zavarivačke zadatke s pouzdanošću i preciznošću.
  3. Jednostavno korištenje: S intuitivnim sučeljem i kontrolama, ovaj inverter je jednostavan za podešavanje i korištenje, što ga čini pogodnim za profesionalce i amatere u zavarivanju.
  4. Robustan dizajn: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i s izdržljivom konstrukcijom, ovaj inverter je pouzdan alat koji može podnijeti teške radne uvjete.
  5. Prijenosan i kompaktan: Unatoč svojoj snazi, inverter je kompaktan i lagan, što ga čini lako prenosivim i pogodnim za korištenje na različitim lokacijama.

  Midori Japan Inverter 200A TIG MMA idealan je alat za profesionalne zavarivače i hobi entuzijaste koji traže pouzdanu i učinkovitu opremu za različite zavarivačke aplikacije. S visokim performansama i jednostavnom uporabom, ovaj inverter će vam pomoći da postignete izvrsne rezultate u vašim zavarivačkim projektima.

   

   

   

Shopping Basket