Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Dodaci za aku špricu

7.00  (52.74 kn) 18.00  (135.62 kn)

Clear

  Dobrodošli u našu ponudu “Dodaci za aku špricu”! Ova praktična kolekcija dodataka će unaprijediti vaše iskustvo s vašom aku špricom.

  U ovoj ponudi, imate na ponudi pojedinačno kupiti sve potrebne komponente koje će vam omogućiti optimalno korištenje vaše šprice. Evo što je u ponudi:

  1. Baterija: Kao srce vaše aku šprice, ova snažna baterija će osigurati pouzdano napajanje tijekom vašeg rada. Izdržljiva i dugotrajna, ova baterija će vam omogućiti da obavite sve zadatke bez prekida i to do 10 sati rada!
  2. Crijevo: Ovo kvalitetno crijevo je ključno za precizno doziranje i raspršivanje tekućine. Izrađeno od visokokvalitetnih materijala, osigurava glatki protok tekućine i jednostavno rukovanje.
  3. Dizne: Naše dizne su dizajnirane da vam omoguće prilagodbu i kontrolu širine prskanja. Bez obzira trebate li ravnomjerno pokriti velika područja ili precizno tretirati manje površine, ove dizne će vam omogućiti postizanje željenih rezultata.
  4. Ručka: Ergonomski oblikovana ručka osigurava udobnost i stabilno držanje tijekom rada. Izrađena od kvalitetnih materijala, ova ručka pruža izvrsnu kontrolu i smanjuje umor ruku tijekom dužeg korištenja.
  5. Punjač: Vaša aku šprica treba pouzdan izvor napajanja, a naš punjač je tu da se pobrine za to. S brzim i sigurnim punjenjem, ovaj punjač osigurava da uvijek imate dovoljno energije za vaše zadatke.

  Svi naši dodaci za aku špricu izrađeni su s visokom pažnjom prema kvaliteti i pouzdanosti. Dizajnirani su da pruže izvrsne performanse i dugotrajnost. Ne samo da će vam ovi dodaci olakšati rad, već će vam i omogućiti postizanje profesionalnih rezultata.

  Zamijenite potrošene dijelove već danas!

  Dodatak za aku špricu

  Baterija za aku špricu, Crijevo za aku špricu, Dizne za aku špricu, Punjač za aku špricu, Ručka za aku špricu

Shopping Basket