Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Boxer bušač rupa 5,2KS sa 3 svrdla BX 121

149.99  (1,130.10 kn)

  Boxer bušač rupa 5,2KS sa 3 svrdla BX 121 je izvanredan alat koji će vam omogućiti brzo i učinkovito bušenje rupa u različitim površinama. Sa snažnih 5,2 konjske snage, ovaj bušač rupa će zadovoljiti vaše potrebe za preciznim i profesionalnim rezultatima.

   

  Bušač rupa BX 121 nudi impresivan raspon okretaja od 1000 do 7000, pružajući vam fleksibilnost i kontrolu nad brzinom bušenja. Ovo vam omogućuje prilagodbu ovisno o materijalu koji bušite, osiguravajući optimalne rezultate bez obzira na situaciju.

   

  Kvalitetna izrada ovog bušača rupa osigurava izdržljivost i dugotrajnu upotrebu. Robustan motor osigurava snažan pogon koji će se nositi s različitim površinama poput zemlje ili gline. Bez obzira na zahtjevne radne uvjete, možete se osloniti na ovaj alat da obavi posao.

   

  Uz Boxer bušač rupa 5,2KS BX 121 dolaze i tri svrdla različitih veličina, što vam omogućuje da odmah započnete s bušenjem rupa različitih promjera. Svrdla su visokokvalitetna i izdržljiva, pružajući vam preciznost i dugotrajnost prilikom bušenja.

   

  Ovaj bušač rupa je jednostavan za korištenje, s intuitivnim upravljačkim elementima i ergonomskim dizajnom. Ručke su oblikovane za udobno držanje i smanjenje umora tijekom rada. Također je jednostavan za održavanje, omogućavajući vam dugotrajnu učinkovitost.

   

  Ukratko, Boxer bušač rupa 5,2KS sa 3 svrdla BX 121 je pouzdan i snažan alat koji će vam omogućiti brzo i precizno bušenje rupa. Svestranost u brzini okretaja, izdržljivost i priložena svrdla čine ovaj bušač rupa idealnim izborom za razne građevinske projekte. Nabavite ga danas i iskusite profesionalne rezultate uz minimalan napor.

   

  GRATIS 3 SVRDLA – 100 – 150 – 200 mm

   

Shopping Basket