Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Baterijska pumpa za vodu, benzin i ulje

7.98 

  Baterijska pumpa za vodu, benzin i ulje je svestrani uređaj koji će vam omogućiti jednostavno prebacivanje tekućina bez napora i komplikacija. Ova praktična pumpa je pogodna za razne primjene, kao što su prelijevanje vode iz spremnika, crpljenje benzina iz vozila ili pretakanje ulja iz motora.

  Sa svojom mobilnošću i snagom, ova pumpa će postati vaš nezamjenjiv alat u mnogim situacijama.

  Karakteristike proizvoda:

  1. Višenamjenska funkcionalnost: Baterijska pumpa je dizajnirana za upotrebu s vodom, benzinom i uljem, što je čini izuzetno korisnom za različite zadatke. Možete je koristiti za punjenje ili pražnjenje spremnika, kao i za transfere tekućina između različitih spremnika.
  2. Prijenosna i bez kabela: Ova pumpa radi na baterijski pogon, što znači da nema potrebe za traženjem utičnice ili kablova tijekom uporabe. To je čini iznimno prijenosnom i pogodnom za upotrebu na raznim mjestima.
  3. Učinkovitost i brzina: Snažan motor omogućuje brzo crpljenje tekućina, štedeći vaše vrijeme i trud pri obavljanju raznih zadataka.
  4. Jednostavna uporaba: Baterijska pumpa ima intuitivan i jednostavan dizajn koji omogućuje jednostavno rukovanje. Dovoljno je jednostavno prilagoditi odgovarajući nastavak i uključiti pumpu kako biste započeli proces prijenosa tekućine.
  5. Sigurnost: Pumpa je izrađena od visokokvalitetnih materijala i opremljena sigurnosnim mehanizmima koji sprječavaju curenje ili nepravilan rad, što osigurava sigurnost i pouzdanost tijekom korištenja.

  Baterijska pumpa za vodu, benzin i ulje je nezamjenjiv alat za domaćinstvo, radionice i vožnju. Ova praktična i svestrana pumpa će vam olakšati manipulaciju tekućinama i omogućiti vam brže i učinkovitije obavljanje različitih poslova.

  Uživajte u jednostavnosti uporabe i praktičnosti ovog korisnog alata koji će vam pomoći u brojnim situacijama.

   

Shopping Basket