Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Auto radio sa ekranom na dodir 7035

39.98 

  Auto radio sa ekranom na dodir 7035 je sofisticiran i napredan uređaj koji će transformirati vašu vožnju u pravo audiovizualno iskustvo. Ovaj moderni auto radio opremljen je osjetljivim zaslonom na dodir, pružajući vam jednostavno upravljanje i širok spektar funkcija za potpuno uživanje u vožnji.

   

  Dimenzije: ŠxVxD => 108 x 104 x 64

   

  Karakteristike proizvoda:

  1. Osjetljivi ekran na dodir: Auto radio sa ekranom na dodir 7035 dolazi s velikim i osjetljivim zaslonom na dodir koji omogućuje intuitivno upravljanje i brzi pristup svim funkcijama uređaja.
  2. Visoka rezolucija: HD rezolucija ekrana pruža jasnu sliku i žive boje, što omogućuje uživanje u video sadržajima i navigaciji s iznimnom kvalitetom.
  3. Raznoliki izvori reprodukcije: Ovaj auto radio podržava različite izvore reprodukcije, uključujući USB, Bluetooth, CD/DVD, AUX priključak i radio, omogućujući vam da slušate glazbu i gledate video sadržaje iz različitih izvora.
  4. Bluetooth povezivost: Povežite svoj pametni telefon putem Bluetooth veze kako biste bezbrižno upravljali glazbom, primili hands-free pozive i obavljali sigurne telefonske razgovore tijekom vožnje.
  5. Navigacija i GPS: Integrirani GPS sustav pomaže vam da jednostavno pronađete put do vaše odredišne točke. Navigacijska značajka nudi precizne smjernice i rute za glatku vožnju.

  Auto radio sa ekranom na dodir 7035 vam omogućuje maksimalno iskustvo tijekom vožnje. Uz praktične kontrole na dodir, bogate funkcije i vrhunsku kvalitetu zvuka, ovaj auto radio će vas oduševiti svojim performansama i olakšati vašu svakodnevnu vožnju.

  Prepustite se uživanju u glazbi, video sadržajima i navigaciji s ovim modernim i naprednim uređajem za vaše vozilo.

   

Shopping Basket