Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Aku šišač za ovce GK204

99.99 

  Naziv proizvoda: Aku šišač za ovce GK204

   

  Opis proizvoda: Aku šišač za ovce GK204 je visokokvalitetan alat dizajniran za efikasno i bezbolno šišanje ovčje vune. Sa snažnim baterijama, brzim punjačem i alatom za održavanje, ovaj šišač je pouzdan partner u poslovima šišanja ovaca.

   

  Ključne karakteristike:

  • Snažne baterije: Opremljen sa dva baterijska paketa od 5Ah, ovaj aku šišač omogućuje dugotrajnu upotrebu bez potrebe za stalnim punjenjem. To osigurava neprekidno i efikasno šišanje bez prekida.
  • Brzi punjač: Dolazi sa brzim punjačem koji omogućuje brzo punjenje baterija, čime se smanjuje vrijeme čekanja i povećava produktivnost. Punjač osigurava da su baterije spremne za upotrebu u što kraćem vremenskom roku.
  • Alat za održavanje: Uz aku šišač dolazi i alat za održavanje, što olakšava čišćenje i održavanje šišača. Redovito održavanje produžuje vijek trajanja šišača i osigurava njegovu pouzdanu funkcionalnost.
  • Profesionalni rezultati: Precizno izrađeni noževi omogućuju brzo i učinkovito šišanje bez kidanja ili povrede kože ovaca. Aku šišač za ovce GK204 pruža profesionalne rezultate i osigurava udobnost i sigurnost tokom cijelog procesa.

   

  Aku šišač za ovce GK204 je idealan alat za sve vlasnike ovaca i profesionalne šišače. Sa snažnim baterijama, brzim punjačem i alatom za održavanje, ovaj šišač osigurava efikasno i bezbolno šišanje, čime olakšava poslove održavanja ovčjeg krzna.

   

  ž

Shopping Basket