Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Aku pila za orezivanje grana GK181

49.99 

  Naziv proizvoda: Aku pila za orezivanje grana GK181

   

   

  Opis proizvoda: Aku pila za orezivanje grana GK181 je praktičan alat koji olakšava rezanje i oblikovanje grana u vrtu ili voćnjaku. Sa snažnim baterijama, kompaktnim dizajnom i dodatnim alatom za sastavljanje, ovaj alat je idealan za različite zadatke orezivanja.

   

   

  Ključne karakteristike:

  • Efikasno rezanje grana: Opremljena snažnim 18 cm listom, ova aku pila omogućuje brzo i precizno rezanje grana različitih debljina, čime olakšava održavanje vrta ili voćnjaka.
  • Dugotrajne baterije: Dolazi sa dva baterijska paketa koji omogućuju neprekidno korištenje bez potrebe za stalnim punjenjem. To osigurava efikasan rad bez prekida tijekom orezivanja.
  • Punjač i dodatni alat: Uz aku pilu dolazi i punjač za baterije, što omogućuje brzo i jednostavno punjenje prije svake upotrebe. Također dolazi i s dodatnim alatom za sastavljanje, što olakšava montažu i rukovanje alatom.
  • Praktičan dizajn: Kompaktan dizajn i ergonomska ručka čine ovu aku pilu praktičnom za korištenje čak i u teško dostupnim područjima. Lagana konstrukcija smanjuje umor prilikom rada, što rezultira ugodnijim iskustvom korisnika.

   

  Aku pila za orezivanje grana GK181 je neophodan alat za sve koji se bave održavanjem vrta ili voćnjaka. Sa snažnim baterijama, praktičnim dodacima i efikasnim dizajnom, ovaj alat olakšava poslove orezivanja i omogućuje postizanje profesionalnih rezultata.

   

Shopping Basket