Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Aku pila 48V sa dvije baterije GK 151

138.99 

  Toliko lagana da je mogu nositi nježniji spol i djeca, a toliko snažna da je se boje i pravi muškarci!

   

  PRVI NAŠ MODEL NA 48V – MAKITA PRIHVAT BATERIJE – u paketu dolaze 2 baterije i 2 punjača

   

  Donosimo vam novi odličan model kompaktne aku “motorne” pile jer su se sve koje smo do sad imali u ponudi odmah rasprodale!

  Kompaktna, brzi start, bez povlačenja, odmah spremna, lagana za nositi i penjanje po ljestvama. Bez održavanja, zamjena svjećica, pripreme mješavine ili točenja goriva.

  【Sigurno i pouzdano】 Kompaktna električna motorna pila, s mačem od 40 cm, može lako rezati deblje grane do 30cm u promjeru. Neklizajuća ručka i ergonomski dizajn čine pilu jednostavnom za rukovanje. Zaštitna brava prekidača i funkcija gumba za promjenu stupnja prijenosa čine pilu sigurnom i pouzdanom za rukovanje. Za pokretanje motorne pile potrebno je istovremeno pritisnuti gumb za zaključavanje i prekidač, čime se učinkovito izbjegavaju pogrešne radnje i potencijalni rizici od ozljeđivanja.

  【Izuzetno učinkovito rezanje】 Aku pila koristi visokokvalitetni lanac vodilicu koji je dvostruko otvrdnut kako bi se osiguralo glatko rezanje. Dizajn zubaca osigurala da se motorna pila ne zaglavi u granama granama, režući sigurno i brže. Snažan motor razvija brzinu od 12 m/s.

  【Korištenje jednom rukom】Nije naporna za korištenje pri dugotrajnoj primjeni. Odličan izbor za obiteljsko imanje i povremeni rad.

   

   

Shopping Basket