Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Adapter za pretvaranje bušilice u ubodnu pilu

9.48  (71.43 kn)

    Predstavljamo ultimativni alat za sve vaše potrebe piljenja: adapter za pretvaranje bušilice u ubodnu pilu! Izrađen od vrhunskih plastičnih materijala, napravljen je da traje, s izvrsnom izdržljivošću i otpornošću na zahtjevnu upoterbu.

    Ali ne radi se samo o čvrstoći –  Adapter za ubodnu pilu također ima veliku snagu kada je u pitanju ozbiljno rezanje. Uz tri različite veličine lista pile koje možete izabrati, moći ćete s lakoćom obaviti svaki posao rezanja. A uz njegove stabilne performanse i jednostavnost korištenja, moći ćete piliti satima bez ikakvih problema.

    【Ergonomska ručka】Ne zaboravimo na udobnost – adapter za za ubodnu pilu ima ručku koja je dizajnirana da savršeno pristaje vašoj ruci, tako da možete piliti bez ikakve nelagode. A kada dođe vrijeme da se spakirate i krenete, prijenosni dizajn olakšava nošenje i rastavljanje.

    【Visoko učinkovit】 adapter za ubodnu pilu nije samo odličan u udobnosti i performansama – također je u brzom i učinkovitom obavljanju posla. Njegov jedinstveni dizajn mehaničke strukture omogućuje vašoj električnoj bušilici maksimalnu učinkovitost, tako da možete proći kroz zadatke rezanja u tren oka.

    Bilo da ste profesionalni izvođač radova ili DIY entuzijast, adapter za ubodnu pilu savršen je alat za sve vaše potrebe piljenja. Kompatibilan je s većinom električnih  i aku bušilica, tako da možete krenuti na posao odmah nakon vađenja iz kutije. Nabavite svoju danas i počnite piliti kao profesionalac!

Shopping Basket