Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

XXL Set alata za popravak mlaznice dizela YZ6064

159.99 

    Opis proizvoda: XXL Set alata za popravak mlaznice dizela YZ6064

     

     

    XXL Set alata za popravak mlaznice dizela YZ6064 je opsežan i sveobuhvatan set alatki dizajniran za servisiranje i popravak dizelskih mlaznica. Ovaj set je idealan za profesionalne mehaničare i servisne centre koji se bave održavanjem dizelskih motora, pružajući sve potrebne alate za detaljno i precizno upravljanje mlaznicama.

     

     

    Karakteristike proizvoda:

    • Obuhvatan set alata: Uključuje veliki broj alata za sve aspekte popravka i održavanja dizelskih mlaznica, uključujući demontažu, čišćenje, testiranje i ponovno sastavljanje.
    • Visoka kvaliteta izrade: Svi alati su izrađeni od vrhunskih materijala koji osiguravaju dugotrajnu izdržljivost i otpornost na visoke temperature i pritiske.
    • Kompatibilnost: Pogodan za širok raspon dizelskih mlaznica i motora, omogućujući univerzalnu primjenu u različitim servisnim okruženjima.
    • Organizacija i praktičnost: Dolazi u robusnom kovčegu s organiziranim pretincima za lakšu pohranu i brz pristup alatima, što pomaže u održavanju urednosti i učinkovitosti rada.
    • Jednostavna uporaba: Dizajniran za lako korištenje, set omogućuje mehaničarima brzu i preciznu obradu mlaznica, štedeći vrijeme i povećavajući produktivnost.

     

    Sadržaj kompleta:

    1. Alati za demontažu i montažu mlaznica
    2. Alati za čišćenje mlaznica
    3. Uređaji za ispitivanje pritiska i funkcionalnosti mlaznica
    4. Ključevi, adaptori i nastavci za različite veličine mlaznica
    5. Praktičan kovčeg za pohranu i transport alata
    6. Upute za uporabu i održavanje

     

    Zaključak:

    XXL Set alata za popravak mlaznice dizela YZ6064 pruža sveobuhvatno rješenje za profesionalno održavanje i popravak dizelskih mlaznica. S visokom kvalitetom izrade, širokom kompatibilnošću i organiziranim kovčegom, ovaj set omogućuje mehaničarima učinkovito i precizno upravljanje mlaznicama, čime se osigurava dugoročna pouzdanost i učinkovitost dizelskih motora.

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

Shopping Basket