Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Pneumatski izvlakač za injektore i grijače YZ6102

149.99 

    Opis proizvoda: Pneumatski izvlakač za injektore i grijače YZ6102

     

     

    Pneumatski izvlakač za injektore i grijače YZ6102 je specijalizirani alat dizajniran za efikasno i sigurno uklanjanje injektora i grijača iz motora. Ovaj pneumatski alat koristi komprimirani zrak za pružanje snažne sile, što omogućava brže i lakše izvođenje zadatka bez oštećenja komponenata ili motora.

     

     

    Karakteristike proizvoda:

    • Pneumatski pogon: Koristi komprimirani zrak za pružanje velike sile, što omogućava učinkovito uklanjanje injektora i grijača bez potrebe za velikim naporom.
    • Izdržljivost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnu izdržljivost i otpornost na habanje.
    • Svestranost: Pogodan za različite vrste injektora i grijača, čineći ga korisnim u različitim aplikacijama u automobilskom sektoru.
    • Brza i učinkovita upotreba: Pruža snažnu i kontroliranu silu za brzo uklanjanje komponenata, čime se smanjuje vrijeme potrebno za obavljanje posla.
    • Ergonomski dizajn: Ergonomičan dizajn omogućava udobno rukovanje i smanjuje umor tijekom dugotrajnog korištenja.

     

    Sadržaj kompleta:

    1. Pneumatski izvlakač za injektore i grijače
    2. Set dodataka za različite vrste komponenata
    3. Upute za uporabu

     

    Zaključak:

    Pneumatski izvlakač za injektore i grijače YZ6102 je neophodan alat za profesionalne mehaničare i radione koje se bave popravkom motora. Njegova snaga, izdržljivost i svestranost omogućuju učinkovito i sigurno uklanjanje injektora i grijača, čime se optimizira radni proces i smanjuje vrijeme potrebno za obavljanje popravaka.

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

Shopping Basket