Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Komplet alata za popravak alternatora od 13 dijelova YZ6067

29.99 

    Opis proizvoda: Komplet alata za popravak alternatora od 13 dijelova YZ6067

     

     

    Komplet alata za popravak alternatora YZ6067 je profesionalni set dizajniran za precizno i efikasno popravak alternatora. Ovaj komplet uključuje sve potrebne alate za demontažu, montažu i testiranje alternatora, što ga čini nezamjenjivim za svakog mehaničara.

     

     

    Karakteristike proizvoda:

    • Svi osnovni alati: Set uključuje razne alate potrebne za popravak alternatora, uključujući ključeve, adaptere i posebne uređaje za precizno rukovanje.
    • Visokokvalitetni materijali: Alati su izrađeni od čvrstog čelika i drugih izdržljivih materijala kako bi izdržali zahtjevne zadatke i dugotrajnu upotrebu.
    • Kompletan set: Uključuje 13 različitih dijelova, uključujući ključne alate za otpuštanje i učvršćivanje komponenti alternatora, kao i dodatke za prilagodbu i testiranje.
    • Praktična kutija: Svi alati dolaze u čvrstoj kutiji za pohranu koja omogućava lako organiziranje i transport, uz označene pretince za svaki alat.

     

    Sadržaj kompleta:

    1. Različiti ključevi za rad na alternatorima
    2. Adapteri za precizno rukovanje
    3. Specijalni alati za demontažu i montažu
    4. Alati za testiranje i podešavanje alternatora
    5. Kutija za pohranu sa označenim pretincima

     

    Zaključak:

    Komplet alata za popravak alternatora YZ6067 pruža sve što vam je potrebno za učinkovito i precizno popravak alternatora. Sa svojim visokokvalitetnim alatima i praktičnom kutijom za pohranu, ovaj set je idealan za profesionalne mehaničare i entuzijaste koji žele osigurati dugotrajnu funkcionalnost svojih alternatora.

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

Shopping Basket