Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Strižna kosilica 5,5Ks – 110cm otkos

399.99 

    Opis proizvoda: Strižna kosilica 5,5Ks – 110cm otkos

     

     

    Strižna kosilica 5,5Ks je robustan i učinkovit alat dizajniran za jednostavno i brzo košenje velikih površina trave i drugog niskog raslinja. Ova kosilica pruža precizan rez zahvaljujući svojoj širokoj radnoj širini i snažnom motoru, što je čini idealnom za zahtjevne uvjete, poput održavanja livada, pašnjaka i drugih poljoprivrednih površina.

     

     

    Karakteristike proizvoda:

    • Snaga motora: Opremljena je snažnim motorom od 5,5 konjskih snaga (Ks), koji osigurava dovoljan kapacitet za dugotrajan rad i učinkovito košenje čak i na težim terenima.
    • Širina otkosa: Radna širina od 110 cm omogućava brzu obradu većih površina, smanjujući vrijeme potrebno za košnju.
    • Strižni sustav: Strižna kosilica koristi posebne strižne noževe koji su dizajnirani za precizno i ravnomjerno rezanje trave, što rezultira urednim i ravnim površinama nakon košnje.
    • Jednostavno rukovanje: Intuitivne kontrole i ergonomski dizajn omogućuju jednostavno upravljanje kosilicom, čak i na neravnom terenu.
    • Trajnost: Izrađena od visokokvalitetnih materijala, strižna kosilica je dugotrajna i otporna na intenzivne radne uvjete.

     

    Zaključak:

    Strižna kosilica 5,5Ks s radnom širinom od 110 cm idealan je izbor za poljoprivrednike i vlasnike velikih zemljišta koji trebaju pouzdan i učinkovit alat za održavanje svojih travnatih površina. Snažan motor, široki otkos i precizni strižni noževi omogućavaju brzu i učinkovitu košnju s minimalnim naporom.

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

     

     

    3

Shopping Basket