Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Pepeljara sa usisom G210

7.99 

    Opis proizvoda: Pepeljara sa usisom G210

     

     

    Pepeljara G210 idealno je rješenje za sve koji žele zadržati svoje okruženje čistim i bez neugodnih mirisa. Ova inovativna pepeljara dolazi s ugrađenim ventilatorom koji automatski usisava dim i pepeo, smanjujući količinu dima u zraku i sprečavajući širenje pepela izvan pepeljare.

     

     

    Karakteristike proizvoda:

    • Ugrađeni ventilator: Ventilator unutar pepeljare učinkovito usisava dim i pepeo odmah nakon gašenja cigarete, što značajno smanjuje neugodne mirise i održava prostor čistim.
    • Spremnik za mirise: Pepeljara je opremljena spremnikom za mirise koji pomaže neutralizirati neugodne mirise, ostavljajući osvježavajući osjećaj u prostoriji.
    • Jednostavna upotreba: Svi dijelovi pepeljare su jednostavni za čišćenje i održavanje, čime se osigurava dugotrajna upotreba i higijena.
    • Kompaktan dizajn: Modernog i kompaktnog dizajna, pepeljara G210 savršeno se uklapa u bilo koji interijer, bilo da se radi o dnevnom boravku, uredu ili vanjskom prostoru.

     

    Zaključak:

    Pepeljara sa usisom G210 odličan je dodatak za svakoga tko želi smanjiti neugodne mirise i pepeo u svom okruženju. Zahvaljujući svom naprednom sustavu usisa i spremniku za mirise, ova pepeljara pruža čisto i ugodno okruženje, bez potrebe za stalnim čišćenjem.

     

     

    ppl

     

     

    ppl

     

     

    ppl

     

     

    ppl

Shopping Basket