Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Usisavač za kemijsko čišćenje RAF G225

189.99 

    Naravno, evo opširnije verzije:

    **Predstavljamo naš novi usisavač za kemijsko čišćenje tepiha i sjedećih garnitura – vrhunski uređaj koji će vaše prostore održavati besprijekorno čistima!**

    Ovaj usisavač je dizajniran za one koji traže savršeno čistoću i higijenu u svom domu ili poslovnom prostoru. Njegove napredne funkcije omogućuju dubinsko čišćenje tepiha, podova, i tapeciranih površina, ostavljajući ih osvježenima i bez mrlja.

     

    Karakteristike proizvoda:

    • Snažan motor od 1200W: Omogućuje učinkovito i brzo usisavanje i izvlačenje prljavštine iz najdubljih dijelova materijala
    • Zaštita za pod: usisavač je opremljen posebnom tehnologijom koja ne grebe pod i štiti ga od oštećenja
    • Tepih i auto: 2 u 1 tehnologija čišćenja izvlači prljavštinu iz dubine tepiha, kauča, ili pak sjedišta automobila, tako je savršen i za profesionalnu uporabu
    • Vibrirajuće četkice: Na donjoj strani nalaze se vibrirajuće četkice koje istiskuju i najtvrdokornije mrlje
    • Spremnik za vodu: Ugrađen spremnik za vodu olakšava posao jer nije potrebno spajati na dovod vode.

     

    ### **Ključne značajke uređaja:**

    – **Četka za ribanje tepiha i podova:** Specijalna četka koja učinkovito riba tepihe, uklanja dubinsku prljavštinu i vraća im izvorni sjaj. Idealna je za sve vrste podnih obloga, uključujući tepihe, prostirke, te tapecirane površine.

    – **Funkcija pranja i usisavanja:** Usisavač istovremeno baca vodu s kemikalijama na površinu, omogućujući temeljito pranje, dok ugrađeni sustav odmah usisava prljavu vodu. Ovaj proces osigurava brzo sušenje i minimalno zadržavanje vlage u tepisima i namještaju.

    – **Dubinsko čišćenje:** Ovaj uređaj prodire duboko u vlakna tepiha i tapeciranih površina, učinkovito uklanjajući prljavštinu, mrlje, i neugodne mirise. Vaši prostori će izgledati kao novi!

    – **Jednostavno rukovanje:** Dizajniran za lako korištenje, ovaj usisavač je praktičan i prilagodljiv, omogućujući vam jednostavno čišćenje svih vrsta površina.

    – **Visoka učinkovitost:** Snažan motor i napredna tehnologija omogućuju brzo i učinkovito čišćenje, čime štedite vrijeme i trud.

    ### **Zašto odabrati naš usisavač za kemijsko čišćenje?**

    Ovaj uređaj nije samo običan usisavač – to je multifunkcionalni alat koji će vašem domu ili poslovnom prostoru pružiti dubinsko čišćenje na profesionalnoj razini. Bez obzira na to jeste li suočeni s tvrdokornim mrljama, prašinom, ili svakodnevnom prljavštinom, naš usisavač je savršen izbor za održavanje besprijekorne čistoće.

    Ne čekajte da vaši prostori izgube sjaj – osigurajte im profesionalnu njegu uz naš usisavač za kemijsko čišćenje i uživajte u savršenoj čistoći svaki dan!

     

    ppl

     

     

    ppl

     

     

    ppl

     

     

    ppl

     

     

    ppl

Shopping Basket