Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

RAF samostojeći mikser s posudom 6,8L

99.99 

    Opis proizvoda: RAF samostojeći mikser s posudom 6,8L

    Unesite profesionalnu razinu pripreme hrane u svoju kuhinju s RAF samostojećim mikserom. Ovaj mikser s posudom kapaciteta 6,8 litara dolazi s tri različita nastavka koji omogućavaju pripremu raznovrsnih jela i deserata – od tijesta, preko krema, do savršenog šlaga.

    Karakteristike proizvoda:

    Veliki kapacitet
    • Posuda od 6,8 litara: Savršena za pripremu velikih količina tijesta, mješavina i drugih sastojaka, idealna za obitelji ili pripremu većih obroka.
    Tri nastavka za miješanje
    • Nastavak za tijesto: Posebno dizajniran za lako miješanje i gnječenje tijesta, olakšava pripremu kruha, pizza i drugih pekarskih proizvoda.
    • Nastavak za kremu: Namijenjen za precizno i ravnomjerno miješanje krema i drugih osjetljivih mješavina.
    • Nastavak za šlag: Omogućuje brzo i jednostavno izraditi šlag, pjene i slične lagane smjese, čineći svaku slasticu savršenom.
    Jednostavna upotreba i održavanje
    • Ergonomski dizajn: Mikser je lagan za upotrebu s jednostavnim kontrolama, omogućavajući vam da se fokusirate na kreativnost u kuhinji.
    • Lako čišćenje: Posuda i nastavci su lako perivi, a cijeli uređaj je dizajniran za minimalno održavanje.
    Stabilnost i sigurnost
    • Robusna konstrukcija: Čvrsta i stabilna baza sprječava pomicanje miksera tijekom rada, čak i pri miješanju težih smjesa.
    • Sigurnosne funkcije: Opremljen zaštitama koje osiguravaju sigurno korištenje i sprječavaju pregrijavanje.

    Zaključak:

    RAF samostojeći mikser s posudom od 6,8 litara idealan je partner u kuhinji za svakog kuhara ili slastičara. S tri nastavka koja omogućuju pripremu različitih smjesa, ovaj mikser donosi vrhunsku funkcionalnost i jednostavnost korištenja, bez obzira na vaše kulinarske izazove. Nabavite ga i uživajte u besprijekornom miksanju i miješanju svakog puta.

     

    ppl

     

     

    ppl

     

     

    ppl

     

     

    ppl

     

     

    ppl

Shopping Basket