Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Mašina za tijesto 039

23.99 

    Naziv proizvoda: Mašina za tijesto 039

    Opis proizvoda: Mašina za tijesto 039 je pouzdan i funkcionalan uređaj za izradu tijesta kod kuće. Izrađena je od visokokvalitetnog kromiranog inoxa što osigurava dugotrajnost i trajnost uređaja. Ova mašina dolazi s tri različita valjka koji omogućuju raznovrsne mogućnosti oblikovanja tijesta.

    Ključne karakteristike:

    • Kvalitetna izrada: Mašina je izrađena od kromiranog inoxa, što osigurava čvrstoću i dugotrajnost. Otporna je na koroziju i lako se održava.
    • Tri različita valjka: Uređaj dolazi s tri različita valjka: jedan glatki, jedan gusto nazubljeni i jedan valjak rijetko nazubljeni. Ovi valjci omogućuju različite debljine i teksture tijesta, kao i oblikovanje tijesta u različite oblike.
    • Jednostavna upotreba: Mašina je jednostavna za upotrebu, što je čini pogodnom i za početnike u pripremi tijesta kod kuće. Valjci se lako podešavaju prema željenoj debljini tijesta, a ručka za okretanje osigurava lako i glatko oblikovanje tijesta.
    • Višenamjenska funkcionalnost: Ova mašina nije namijenjena samo za izradu tijesta, već se može koristiti i za valjanje i oblikovanje različitih vrsta tijesta, kao što su tjestenina, kolači, ili kore za pitu. Raznovrsni valjci omogućuju vam da eksperimentirate s različitim teksturama i oblicima tijesta prema vašim željama i potrebama.

    Mašina za tijesto 039 je praktičan i koristan uređaj koji će vam olakšati pripremu tijesta kod kuće. Svojom kvalitetnom izradom i funkcionalnošću, ova mašina će postati neizostavan dio vaše kuhinje te vam omogućiti da uživate u domaćim tjesteninama i drugim delicijama koje sami pripremate.

     

Shopping Basket