Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Taxi svjetlo za automobil 12V

24.99 

Clear

    Naslov: Taxi Svjetlo za Automobil 12V – Profesionalni Iznos Stila i Prepoznatljivosti

    Opis proizvoda: Upoznajte se s našim taxi svjetlom za automobil 12V – dodatkom koji će vašem vozilu pružiti profesionalni izgled i istaknuti vašu prisutnost na cestama. Ovo svjetlo nije samo estetski dodatak, već i funkcionalni signal koji će drugima jasno pokazati da ste dostupni za prijevoz.

    2 opcije: SA PRINTOM I BEZ PRINTA!

    TRENUTNO DOSTUPNE SAMO SA PRINTOM (OBOSTRANO PIŠE “TAXI”)

    MOGUĆ R1!

    Značajke:

    • Prepoznatljiva Identifikacija: Taxi svjetlo će vaše vozilo učiniti prepoznatljivim kao taksi, čime olakšava vašim klijentima da vas pronađu.

    • 12V Napajanje: Svjetlo se napaja iz automobilske baterije s naponom od 12V, što ga čini kompatibilnim sa većinom vozila.

    • Jednostavna Instalacija: Svjetlo se lako montira na krov vašeg automobila, pružajući vam brzu i jednostavnu instalaciju.

    • Svestrana Uporaba: Osim za taksije, svjetlo može biti korisno i u drugim komercijalnim voznjama gdje je prepoznatljivost ključna.

    • Izdržljiva Konstrukcija: Izrađeno od kvalitetnih materijala, svjetlo je otporno na vanjske uvjete i dugotrajno će zadržati svoj izgled i funkcionalnost.

     

    Ovo taxi svjetlo nije samo vizualni element, već i važan alat za vašu uslugu. Ono omogućava jasnu identifikaciju vašeg vozila kao taksija, čime klijentima olakšava pronalazak i pristup vašim uslugama. Bez obzira jeste li profesionalni vozač taksija ili pružate komercijalne usluge, ovo svjetlo će vam pomoći da se istaknete i pružite svojim klijentima povjerenje.

    Naručite svoje taxi svjetlo za automobil 12V i dodajte dozu profesionalnosti i prepoznatljivosti svojem vozilu!

    Verzija printa

    Sa printom, Bez printa

Shopping Basket