Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

Set od 12 Bijelih ručnika

19.98 

    Predstavljamo vam naš izvanredan set od 12 bijelih ručnika koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za kvalitetnim i luksuznim ručnicima. Izrađeni od visokokvalitetnog materijala, ovi ručnici su mekani, upijajući i izdržljivi.

    Sa dimenzijama 50×90 cm idealni su za korištenje u kupaonicama, teretanama, spa centrima ili u vašem domu, naš set od 12 bijelih ručnika pruža vam sve što vam je potrebno za udobnost i higijenu. Svaki ručnik je pažljivo izrađen kako bi pružio optimalnu mekoću i upijajuću moć, te će vas omotati u udobnost nakon svakog tuširanja ili pranja ruku.

    Bijela boja ovih ručnika donosi osjećaj svježine, čistoće i elegancije u vašu kupaonicu. Oni se lako uklapaju u različite dekorativne stilove i dodaju dozu luksuza u prostor. Bilo da želite stvoriti miran spa ambijent ili klasičan izgled, naš set bijelih ručnika će vašu kupaonicu podići na novu razinu.

    Ovi ručnici su također jednostavni za održavanje. Mogu se prati u perilici rublja i izdržati česte upotrebe bez gubitka mekoće ili kvalitete. Bez obzira koristite li ih u svom domu ili u komercijalnom okruženju, naši bijeli ručnici će ostati svježi i otporni.

    Nabavite set od 12 bijelih ručnika danas i osigurajte sebi vrhunsku kvalitetu, udobnost i stil u kupaonici. Uživajte u svakom trenutku sa mekanim i upijajućim ručnicima koji čine vašu rutinu pranja i brisanja ugodnom i elegantnom.

     

Shopping Basket