Akcija 30% posuđe od 01.07.-15.07.

HappyHome plamenik za kampiranje

17.98 

    Prijenosni plamenik za kampiranje

    HappyHome plamenik za kampiranje – Prijenosni plamenik za otvoreni prostor

    HappyHome plamenik za kampiranje je savršen za pripremu hrane u prirodi. Prijenosni plamenik je idealan za kampiranje, piknike i druge aktivnosti na otvorenom. Saznajte više i naručite ga danas.

    HappyHome plamenik za kampiranje – prijenosni plamenik za otvoreni prostor

    HappyHome plamenik za kampiranje je idealan za sve ljubitelje aktivnosti na otvorenom. Bilo da se radi o kampiranju, pikniku ili nekoj drugoj aktivnosti na otvorenom, ovaj prijenosni plamenik vam omogućuje brzo i jednostavno pripremanje hrane.

    S ovim plamenikom možete brzo zagrijati hranu zahvaljujući plinu visoke učinkovitosti koji koristi. Sa snagom od 3500 W, plamenik se brzo zagrijava i omogućuje vam da u kratkom vremenu pripremite obroke za cijelu obitelj.

    Osim visoke učinkovitosti, HappyHome plamenik za kampiranje je i vrlo siguran. Integrirani sustav za sigurnost sprječava curenje plina i prekomjerno zagrijavanje. Također ima stabilne noge koje pružaju dodatnu sigurnost i stabilnost tijekom korištenja.

    HappyHome plamenik za kampiranje je jednostavan za korištenje i lako se postavlja. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, možete ga ponijeti sa sobom bilo gdje. Ovaj prijenosni plamenik je također jednostavan za održavanje. Nakon upotrebe, lako se čisti vodom i sapunom, a potom se može osušiti.

    Naručite HappyHome plamenik za kampiranje danas i pripremite ukusne obroke na otvorenom bez problema!

     

    Tehničke karakteristike:

    • Piezzo paljenje
    • Precizna regulacija plamena
    • Snaga: 2,2kW
    • Gorivo: propan-butan kartuša od 230 grama
    • Dimenzije: 34 x 27 x 7 cm
    • Sigurnosna sklopka koja pri svakom gašenju plamenika odvaja i zatvara kartušu od uređaja
    plamnik za kampiranje
    prijenosni plamenik

Shopping Basket